Kuvakulmia jää tauolle

Kirjoitettu

kuvakulmia

Rakkaat Kuvakulmia-blogin lukijat,

olette ehkä huomanneet, että päivitystahti on hiipunut. Syy on varmasti monelle tuttu – arjen kiire. Olemme molemmat tehneet Kuvakulmia päivätyömme ohella ja nyt kummankin työkuorma on kasvanut sen verran, että olemme päättäneet laittaa blogin toistaiseksi tauolle. Lämpimät kiitokset kaikille hyvästä keskustelusta ja osallistumisesta!

/ Noora & Roy

Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+

3 kommenttia artikkelissa “Kuvakulmia jää tauolle”

 1. Jenni  

  Voi harmi! :/ Blogia on ollut todella mukava lukea, ja Lightroom -sarjan jatkoja olen aina odottanut intopinkeänä.

  Toivottavasti vielä jossain vaiheessa tavataan!

  Vastaa  
 2. Maccila  

  Harmi ! Blogi on taatusti auttanut pääsemään Lightroomin saloihin kiinni monilla muillakin, kuin minulla. Monista oppikirjoista huolimatta loistava ja tarpeeseen tullut blogi. Kiitos ja toivottavasti jatkoa seuraa !

  Vastaa  
 3. Katinka  

  Harmi todella kuten Jennikin edellä totesi. Tämän kaltaisia blogeja en ole löytänyt muita ja minusta tässä oli todella hyvä “formaatti”. Vinkkejä ja neuvoja meille amatööri valokuvaajille. Valitetavasti vain välillä on niin, että leipätyö haittaa hyviä harrastuksia. Toivottavasti pääsette kuitenkin jossain vaiheessa jatkamaan. Tsemppiä teille molemmille kiireiden keskelle!

  Vastaa  

Jätä kommentti